V današnjem blog zapisu sledi povzetek top 5 najbolj branih vsebin v letu 2017. Če si katerega izmed zapisov spregledala, si jih lahko prebereš še danes. 

Poleg prvih blog vsebin, je leto 2017 minilo tudi v znamenju prvih individualnih svetovanj, novih tečajev naravne kozmetike in aromaterapije, in kar sem najbolj vesela -  uspešno je bil lansiran prvi spletni tečaj za izdelavo naravnih dezodorantov v Sloveniji.

V BeeBeauty dišečem studiu se pripravlja kar nekaj novosti, a naprej k branju prvih 5. 🙂

#1VARNA UPORABA ETERIČNIH OLJ

Prvo mesto po branosti aromatičnih blog vsebin, je zasedla vsebina o varni uporabi eteričnih olj. V tem blog zapisu boste izvedli vse o tem, ali eterična olja lahko uživamo, katera eterična olja so dražilna, fototoksična, kako jih shranjujemo in doziramo.

Preberi celotni blog zapis tukaj

#2 ALI SO NARAVNI DEZODORANTI UČINKOVITI

Ne le 100% učinkoviti, ampak tudi zdravi! Si vedela, da komercialni dezodoranti vsebujejo škodljive aluminijeve in cinkove spojine? Prav tako v blog zapisu pojasnim razliko med dezodorantom in antiperspirantom ter katere sestavine so zlata skrivnost domačih dezodorantov.

Preberi celotni blog zapis tukaj
domači naravni dezodorant
domači šampon in balzam za lase

#3 RECEPT: ŠAMPON ZA LASE - ki je odličen!

Odličen recept za vse, ki bi rade imele doma narejeni, 100% naraven, ekološki in nežen šampon za lase. Obnese se tako na dolgih kot barvanih laseh, dobro se peni in izjemno diši - po eteričnih oljih in ne po dolgočasni sintetiki. Primeren za občutljivo lasišče, prhljaj in tiste, ki si pogosto perete lase.

Preberi celotni blog zapis tukaj

#4 KJE KUPITI KOZMETIČNO EMBALAŽO IN SUROVINE

Najbolj pogosto vprašanje mojih tečajnic - Maja, kje kupuješ embalažo in sestavine? V tem zapisu najdeš mojih 6 najljubših spletnih in fizičnih trgovin za nakup ekoloških surovin za pripravo domače kozmetike in embalažo.

Preberi celotni blog zapis tukaj

#5 RECEPT: HRANILNO MAZILO ZA ROKE Z VRTNICO

Suhe roke? S tem bogatim hranilnim mazilom zagotovo ne. Preprost, a izjemno aromatičen recept za vse ženske, ki ljubite razkošni vonj vrtnice. Za pripravo mazila potrebuješ 15 minut in nekaj dobre volje.

Preberi celotni blog zapis tukaj

Kateri zapis pa je bil tebi najljubši v letu 2017? Deli to informacijo z mano in zapiši spodaj v komentar.

Dobrodošle tudi ideje, kaj bi si želeli brati v letu 2018.

Do naslednjič...

Aroma pozdravček,

Maja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja