INDIVIDUALNA SVETOVANJA

Ne veš kako začeti z izdelavo naravne kozmetike?
Potrebuješ preverjene informacije o uporabi eteričnih olj?
Imaš težave s kožo pa ne najdeš rešitve? Potem je ta posvet zate prava izbira.

Prijavi se

individualne storitve

SVETOVANJE NARAVNA KOZMETIKA 1-1

Iščeš kozmetiko po meri TVOJE kože? Ta posvet je zate, v kolikor si želiš izvedeti kakšen je tvoj tip kože in kakšna kozmetika je primerna zate. Zate pripravim mesečni program nege kože, pripravim individualne recepture in kozmetične izdelke. Svetovanje je primerno tudi za težave s kožo kot so mozolji in akne.

Prijavljam se na svetovanje

IZVEDBA DELAVNICE 1-1

Nimaš časa priti na delavnico?

Prijavi se na individualno izvedbo delavnice v sklopu katere prejmeš celotno skripto (PDF) in še 60 min osebnega posveta. Za kakovostno izvedbo je potrebno v celotni skripto predelati nato pa se slišiva na Skypu. Izbiraš lahko med vsemi delavnicami, ki so v redni izvedbi.

Prijavljam se na delavnico 1-1

SVETOVANJE AROMATERAPIJA 1-1

Nisi prepričana kako varno in pravilno uporabljati eterična olja za odrasle in otroke? Želiš personalizirane mešanice eteričnh olj za kozmetične izdelke, kozmetično linijo? Ta posvet je zate!

Prijavljam se na svetovanje aromaterapije

kako se prijavim na svetovanje in kako poteka?

Na individualno svetovanje se prijaviš preko spletnega obrazca, plačilo je možno po predračunu, preko PayPala ali kreditne kartice. Ob prijavi pod opombe zabeleži želeni termin izvedbe. Po prijavi prejmeš povratno sporočilo o potrditvi termina ali morebitni uskladitvi. Svetovanje poteka v mojem studiu na Ul. Mirka Vadnova 1 v Kranju ali po Skypu.

 

MNENJA

Koža se je po uporabi vidno izboljšala

Sama nisem imela nobenega znanja in vedenja o kakršni koli kozmetiki. Z Majo sva opravili individualno svetovanje in na tej podlagi je izdelala kozmetiko po meri moje kože, s katero sem izredno zadovoljna. Izdelala mi je kozmetično linijo za obraz (piling za obraz, nežni čistilni gel in vlažilno kremo), ki je prva, ki jo dejansko uporabljam redno, kar dokazujejo tudi vidni rezultati - koža se je po uporabi izdelkov zelo izboljšala. Hvala Maja! Z veseljem se bom se obrnila nate, le tako naprej!

Talija Kaličanin

Izdelala sem si svojo lastno kozmetiko in dobila vse informacije

V študentskih letih sem že obiskala eno Majino delavnico, ki se mi je z navdušenjem vtisnila v spomin. Sedaj pa je prav ona bila odlična izbira za osebno svetovanje za konkretne izdelke, ki jih želim. Na e-srečanje se je zelo dobro pripravila, mi poslala že veliko idej po mailu, katere mi je v pogovoru še bolj natančno predstavila. Vsekakor zelo dobra oblika »srečanja« za vse z dnevi polnimi obveznosti, ker lahko poklepetaš iz svojega najbolj udobnega domačega kotička. Njena dobrosrčnost pa se pokaže še v nadaljnji motivaciji in podpori, saj se na Majo lahko obrnete tudi še potem, če se pojavijo dileme ali vprašanja. Z moje strani, Maja, srčna hvala za vsako minutko! 

Milijanka Bajželj