Spletni tečaj - Naravna mila

Video tečaj s praktičnimi prikazi izdelave naravnih mil po hladnem postopku za vso družino. Znotraj tečaja prejmete vso potrebno znanje za izdelavo domačih mil. Recite adijo kožnim težavam in preizkusite naravna mila izpod vaših rok!

Spletni tečaj je voljo v spletni učilnici. 

Video tečaj Naravna mila je zasnovan za vse začetnike, ki želite izdelati svoja domača mila po hladnem postopku (trda mila). Tečaj vam bo pomagal pri pisanju pravilne recepture, posneti so vsi praktični prikazi mila, zato postopka ne boste nikoli pozabili - nič lažjega kot pogledati posnetek, kajne?

Znotraj tečaja vas čaka bogat teoretični del s PDF skripto in posnetimi predavanji, forumlacije 3 naravnih mil, triki, nasveti in postopki.

Tečaj skupaj obsega 6 modulov teoretičnega predavanja ter 4 video module praktične izdelave mila. Tečaj skupaj obsega 3 ure vsebine in je vaš doživljenjsko.

Katera mila se boste naučili izdelati?

⭐️ Recept: OSNOVNO NEGOVALNO MILO
⭐️ Recept: OTROŠKO NEŽNO MILO
⭐️Recept: NAPREDNO BARVNO MILO

Kaj je vsebina video tečaja?

#1 SKLOP

V prvem sklopu prejmete predavanja, ki obsegajo ves teoretični del:

⭐️ Osnovne sestavine za izdelavo trdega mila
⭐️ Podroben opis in delovanje osnovnih sestavin
⭐️ Kaj je natrijev hidroksid, uporaba in varnostna opozorila
⭐️ Rastlinske maščobe za izdelavo mila
⭐️ Uporaba dodatkov (eterična olja, posušena zelišča, gline ipd.)
⭐️ Kaj je SAP koeficient maščob in kako se preračunava

#2 SKLOP

V drugem sklopu vas čakajo navodila za pisanje formulacij:

⭐️ Postopek znižanja NaOH
⭐️ Osnovna pravila pisanja receptov za mila
⭐️ Pripomočki za izdelavo
⭐️ Primeri receptov
⭐️ Vaje

Tečaj ne vključuje izdelavo mil z dodatki kot so kozje mleko, jogurti, mleko, sokovi ipd.

#3 SKLOP

V tretjem sklopu prejmete video module s prikazom izdelave mila. Praktični prikaz poteka za naslednja mila:

⭐️  Video postopek za izdelavo osnovnega mila z olivnim oljem
⭐️ Video postopek za izdelavo nežnega mila za otroke
⭐️ Video postopek za izdelavo naprednega mila z barvami in dodatki

O meni

Sem Maja Vodan, aromaterapevtka in svetovalka za naravno kozmetiko. Po izobrazbi diplomirana ekonomistka, po duši ljubiteljca aromaterapije in oboževalka vsega naravnega.

Z aromaterapijo in naravno kozmetiko se ukvarjam že več kot 7 let, poleg domačih izobraževanj sem opravila številna strokovna izobraževanja v tujini.

Sem avtorica številnih spletnih tečajev naravne kozmetike. Za seboj imam izvedenih več kot 100 delavnic s področja naravne kozmetike in aromaterapije.

Vsi moji tečaji so naravnani praktično in predstavljeni na razumljiv način. Primerni so za vse, ki se še nikoli niso srečali z naravno kozmetiko ali aromaterapijo in želijo pridobiti nova znanja.

500 +

Udeleženk e-tečajev 

100 +

Izvedenih delavnic

7 let

Praktičnih izkušenj

Celotni tečaj z več kot 3 ure video vsebine, predavanji, praktičnimi nasveti in PDF skripto zdaj za samo 34,90 EUR 

🙋‍♀️Za izdelavo mila boste potrebovali še olivno olje in natrijev hidroksid, ki nista del paketa. Vse sestavine lahko uporabite tudi za druge kozmetične izdelke.

Naročam
SPLETNI TEČAJ - Naravna mila
34,90 €
Video tečaj Naravna mila
Dostop do spletne učilnice
Skripta v PDF s celotno vsebino tečaja (ki si jo lahko natisnete)
Članstvo v zaprti FB skupini
Ekstra popust na vse artikle v spletni trgovini samo za tečajnike
Naročam

Kako poteka video tečaj?

Tečaj lahko kupite z možnostjo plačila po  predračunu, s kreditno kartico ali PayPalom.

Tečaj si lahko ogledate kadarkoli. Torej, ni določene ure in datuma, ko enkrat opravite nakup je vsebina vaša in jo lahko gledate neomejeno. 

Ali lahko poleg tečaja kupim tudi sestavine?

🙋‍♀️Za izdelavo mila boste potrebovali še olivno olje in natrijev hidroksid, ki nista del paketa. Vse sestavine lahko uporabite tudi za druge kozmetične izdelke.

Naročam
SPLETNI TEČAJ - Naravna mila
34,90 €
Video tečaj Naravna mila
Dostop do spletne učilnice
Skripta v PDF s celotno vsebino tečaja (ki si jo lahko natisnete)
Članstvo v zaprti FB skupini
Ekstra popust na vse artikle v spletni trgovini samo za tečajnike
Cena velja samo v času prednaročil! Redna cena 34,90 €.
Naročam

Nudim vam garancijo na zadovoljstvo. V primeru, da s tečajem ne boste zadovoljni - vrnem denar.

Ekstra bonusi za tečajnike


Z nakupom spletnega tečaja prejemete bonus članstvo v moji zaprti FB skupini, kjer sem vam v pomoč pri izdelavi kozmetike doma. Vprašate me lahko za nasvet ali pomoč. Na pomoč pa vam bodo priskočile tudi druge tečajnice, ki z veseljem pomagajo.

Garancija


V kolikor s spletnim programom ne boste zadovoljni, vam v 30-ih dneh vrnem denar - brez vprašanj. 

Mnenja mojih tečajnic

"Pozdravljena Maja, naročila sem tvoj Spletni tečaj - Naravni dezodoranti. Naj kot prvo pohvalim opcijo, da je spletni tečaj res super, namreč kot prvo mi to ustreza, ker nisem iz Ljubljane in mi je tako "prihranjena" pot, kot drugo pa imam majhnega dojenčka, in so moji odhodi od doma nekoliko težji. Tako da upam, da se obeta še kakšen spletni tečaj. Glede vsebine sem tudi navdušena, zelo nazorno, razumljivo, skratka super."

Elena Podbršček

Maja, pozdravljena,
tečaj Naravne kreme za obraz je lepo in odlično zasnovan in pripravljen. Na nazoren, razumljiv način so podani ključni napotki za pripravo izdelkov. Prikazani so potrebni materiali, oprema in kar je po mojem mnenju tudi bistvenega pomena, tudi zapisi o izdelavi. Kljub temu, da imam nekaj izkušenj z izdelavo izdelkov, ne nazadnje sem farmacevtka tehnologinja, vedno rada pogledam prispevke o kozmetičnih izdelkih. Tako nabiram nove izkušnje in znanja s področja formuliranja naravnih izdelkov zase in za mojo družino. Hvala Maja.

Simona Mohar Karakatič
Izjava o zadovoljstvu Jožica Šuvak

"Zelo sem vesela Maja, da sem se preko spleta naučila narediti tvoje naravne dezodorante, delujejo. Priporočam vsem, ki želijo nekaj kar deluje in je naravno. Mož je več kot zadovoljen s tvojimi naravnimi dezodoranti. Tudi z vnučkom smo skupaj ustvarjali ker ima alergije, in je bil zelo zadovoljen z zadnjim dezodorantom (roll-on emulzija). Skratka skupaj smo ustvarjali po tvojih recepturah in Maja, hvala ti."

Jožica Šuvak

Živjo,
Tečaj je bil super. S kremami imam že kar nekaj izkušenj od prej, mi pa je bilo všeč, ker je vse gradivo na enem mestu in v video obliki. Osnovne stvari o oljih, maslih, hidrolatih, EO, aktivnih sestavinah, konzervansi in ostalih sestavinah so zbrane skupaj, predstavljene zelo razumljivo in ne preveč podrobno. Tako lahko vsak začetnik brez predznanja razume osnove in začne sam ustvarjati. Poleg tega ima tudi priložnost uporabiti svobodo in domišljijo za svoje formulacije in nadaljnje izobraževanje. Video spletni tečaj je odlična ideja. Sama ne bi prišla na live tečaj, saj si enostavno ne vzamem časa. Spletni tečaj pa je odlična alternativa in super je, ker je vedno na voljo, for life. Super, da si dodala tudi skripto, da si ni potrebno zapisovati stvari 🙂

Ana Levec

Celotni tečaj z več kot 3 ure video vsebine, predavanji, praktičnimi nasveti in PDF skripto zdaj za samo 34,90 EUR

Pogosta vprašanja v zvezi s tečajem

V: Kako si ogledam spletni tečaj?

O: Spletni tečaj obsega video module, v katerih vam preko video vsebin predstavim teoretični in praktični del izdelave naravnih mil. Dostop do video vsebin boste prejeli po plačilu celotne kotizacije tečaja. Do tečaja dostopate preko računalnika, tablice ali telefona, potrebovali pa boste internetno povezavo.

V: Kako poteka prijava na tečaj in kakšne so možnosti plačila tečaja?

O: Na tečaj se prijavite preko spletnega obrazca (Prijavite se zdaj / Naročam). Plačilo lahko opravite preko PayPal-a, s kreditno kartico ali pa po predračunu. Če boste izbrali plačilo po predračunu, boste na vaš e-naslov prejeli podatke za plačilo. Po plačilu predračuna ali preko PayPal-a, boste v roku 24 ur, na vaš e-naslov prejeli uporabniško ime in geslo, s katerim boste dostopali do tečaja. 

V: Ali bom lahko po zaključenem tečaju samostojno izdeloval-a naravna mila?

O: DA. Po zaključnem tečaju boste lahko samostojno izdelovali naravna mila. Spletni tečaj je zasnovan za popolne začetnike, zato boste prejeli vse potrebne informacije za domačo izdelavo.

V: Kaj se zgodi v primeru, če s tečajem ne bom zadovoljen-a?

O: Z nakupom spletnega tečaja Naravne šamponi ste lahko povsem mirni, saj vam nudim 100% garancijo na zadovoljstvo, saj ne dvomim v kakovost spletnega tečaja, s katerim boste dobili bogato teoretično in praktično znanje. V primeru, da s tečajem ne boste zadovoljni, vam v roku 30-dni od dneva nakupa vrnem celotno kupnino. Z vračilom kupnine dostopa do spletnega tečaja ne boste več imeli.

V: Kako se pridružim zaprti Facebook skupini?

O: Znotraj e-učilnice je gumb, ki vodi do zaprte FB skupine. V tej skupini razpravljamo na temo naravne kozmetike, nudim vam 24-urno podporo pri domači izdelavi in z vami delim tekočo vsebino s sveta naravne kozmetike.