EKSKLUZIVNI SPLETNI TEČAJ
NARAVNE KREME ZA OBRAZ 

Prvi spletni tečaj za izdelavo naravnih krem v Sloveniji!

Prvi spletni tečaj izdelovanja naravnih krem, s katerim se boste naučili zdelati 100% naravno kremo za obraz po meri vaše kože. Takšne kreme, ki si jo lahko izdelate sami, je ne morete kupiti v nobeni drogeriji - zagotavljam vam, da bodo te kreme presegle vaša pričakovanja!

Celotni tečaj z več kot 4 ure video vsebine, predavanji, praktičnimi nasveti in PDF skripto za samo 34,90 €

KREMA PO MERI VAŠE KOŽE

S spletnim tečajem se boste naučili izdelave kreme za obraz po meri vaše kože s prilagojeno izbiro sestavin. Prejeli boste znanje s katerim si boste doma pripravljali profesionalne vlažilne in hranilne emulzije. 

PREJMITE DOŽIVLJENJSKI DOSTOP

S prijavo na spletni tečaj prejmete doživljenjski dostop do video vsebine, PDF skripte in mojo brezplačno podporo tekom učenja in po tečaju. Na vaš e-mail boste prejeli uporabniško ime in geslo s katerim boste vstopali v E-učilnico.

KREIRAJTE LASTNE FORMULACIJE

Zanje, ki ga boste prejeli tekom tečaja, vam bo omogočil lastno formuliranje receptur za normalno, suho, mešano, občutljivo, zrelo ali nečisto kožo. Izvedeli boste prav vsak detajl, ki kremo naredi vrhunsko!

KOMU JE TEČAJ NAMENJEN?

Spletni tečaj je zasnovan tako za popolne začetnike izdelovanja krem kot tudi za tiste, ki ste že vešči osnov naravne kozmetike. Tekom poslušanja predavanj se boste naučili vse od temeljev izdelave naravne kozmetike, uporabe eteričnih olj, hidrolatov, konzerviranja, naprednih aktivnih učinkovin, do samostojnega formuliranja.

HITRI PREGLED VSEBINE TEČAJA IZDELAVE KREM

MODUL 1 - OSNOVE NARAVNE KOZMETIKE ZA POPOLNE ZAČETNIKE

S prvim modulom boste osvojili osnovno podlago za izdelovanje domače kozmetike. Naučila vas bom, kaj je razlika med mazilom in emulzijo, kaj pomeni emulzija tipa voda v olju (V/O) in olje v vodi (O/V).

MODUL 2 - VLAŽILCI, ANTIOKSIDANTI IN KONZERVANSI

Na modulu št. 2 se bomo poglobili v antioksidante in vlažilce, ki so nepogrešljivi del domačih kremic (in tudi profesionalnih!). Spoznali bomo tudi osnovne zakonitosti konzerviranja emulzij in uporabe konzervansov.

MODUL 3 - UPORABA RASTLINSKIH OLJ IN MASEL

"Srce" naravne kozmetike so rastlinska olja in masla, skoraj ni domače kreme, ki jih ne bi vsebovala. Tudi naše kreme jih bodo. Spoznali boste razliko med stabilnimi, osnovnimi in aktivnimi olji ter uporabo posameznih olj glede na tip kože.

MODUL 4 - ABC ETERIČNIH OLJ IN HIDROLATOV

Na modulu št. 4 se boste naučili vse o uporabi eteričnih olj v naravni kozmetiki. Podrobnje si bomo pogledali načela varne uporabe, koncentracije eteričnih olj, fototoksičnost, eterična olja glede na tip kože ipd. Prav tako si bomo pogledali uporabo hidrolatov - ki so v kremah fantastični!

MODUL 5 - PRIPOMOČKI, HIGIENSKI STANDARDI IN NAKUP SESTAVIN

Ne glede na to, da gre za domačo izdelavo kozmetike, pomembni so osnovni higienski standardi, ki jih pri izdelavi emulzij moramo zagotoviti. Prav tako je potrebno vedeti katere pripomočke potrebujemo (iz domače kuhinje + laboratorija) ter kje lahko kupimo sestavine.

MODUL 6 - FORMULACIJE

Čas je za formulacije.
V tem modulu vas čakajo video vsebine za pripravo vlažilne in hranilne kreme glede na tip kože (zrela, suha, mastna, občutljiva) ter vaje za pripravo kreme po meri vaše kože.

Si z mano?

MODUL 1

S prvim modulom boste osvojili osnovno podlago za izdelovanje domače kozmetike. Naučila vas bom, kaj je razlika med mazilom in emulzijo, kaj pomeni emulzija tipa voda v olju (V/O) in olje v vodi (O/V).

Osnove naravne kozmetike za popolne začetnike

MODUL 2

Na modulu št. 2 se bomo poglobili v antioksidante in vlažilce, ki so nepogrešljivi del domačih kremic (in tudi profesionalnih!). Spoznali bomo tudi osnovne zakonitosti konzerviranja emulzij in uporabe konzervansov.

Vlažilci, antioksidanti in konzervansi

MODUL 3

"Srce" naravne kozmetike so rastlinska olja in masla, skoraj ni domače kreme, ki jih ne bi vsebovala. Tudi naše kreme jih bodo. Spoznali boste razliko med stabilnimi, osnovnimi in aktivnimi olji ter uporabo posameznih olj glede na tip kože.

Uporaba rastlinskih olj in masel

MODUL 4

Na modulu št. 4 se boste naučili vse o uporabi eteričnih olj v naravni kozmetiki. Podrobnje si bomo pogledali načela varne uporabe, koncentracije uporabe eteričnih olj, fototoksičnost, eterična olja glede na tip kože ipd. Prav tako si bomo pogledali uporabo hidrolatov - ki so v kremah fantastični!

ABC ETERIČNIH OLJ IN HIDROLATOV

MODUL 5

Ne glede na to, da gre za domačo izdelavo kozmetike, pomembni so osnovni higienski standardi, ki jih pri izdelavi emulzij moramo zagotoviti. 

higienski standardi

MODUL 6

Čas je za formulacije.
V tem modulu vas čakajo video vsebine za pripravo vlažilne in hranilne kreme glede na tip kože (zrela, suha, mastna, občutljiva) ter vaje za pripravo kreme po meri vaše kože.
Si z mano?

Formulacije in video moduli

Celotni tečaj z več kot 4 ure video vsebine, predavanji, praktičnimi nasveti in PDF skripto zdaj za samo  34,90 €

Potrebujte le internetno povezavo, do tečaja vstopate preprosto preko E-UČILNICE z vašim uporabniškim imenom in geslom, ki ga po nakupu tečaja prejmete na e-mail.

Vsebino pregledujete BREZ ČASOVNE OMEJITVE, KADARKOLI!

MAXI PAKET VSEH SPLETNIHTEČAJEV
110 €
Spletni tečaji s formulacijami in video moduli
Tečaj naravne kreme, šamponi, dezodoranti in mila
Skripta v pdf s celotno vsebino tečaja (ki si jo lahko natisnete)
Članstvo v zaprti FB skupini
Več kot 15 ur predavanj
SPLETNI TEČAJ - naravne kreme za obraz
34,90 €
Spletni tečaj s formulacijami za domačo izdelavo krem z video moduli
Dostop do spletne učilnice
Skripta v pdf s celotno vsebino tečaja (ki si jo lahko natisnete)
Članstvo v zaprti FB skupini

Ne iščite več vaše popolne kreme - izdelajte jo sami!

Naravno, zdravo, dišečo. 

kaj pravijo tečajnice o spletni obliki DELAVNIC?

"Pozdravljena Maja, naročila sem tvoj Spletni tečaj - Naravni dezodoranti. Naj kot prvo pohvalim opcijo, da je spletni tečaj res super, namreč kot prvo mi to ustreza, ker nisem iz Ljubljane in mi je tako "prihranjena" pot, kot drugo pa imam majhnega dojenčka, in so moji odhodi od doma nekoliko težji. Tako da upam, da se obeta še kakšen spletni tečaj. Glede vsebine sem tudi navdušena, zelo nazorno, razumljivo, skratka super."

Elena Podbršček

"Ob nakupu Majinega spletnega tečaja niti nisem vedela kaj pričakovati... in bila prijetno presenečena! Tečaj je zasnovan premišljeno, vsakič znova mi pomaga osvežiti osnovne informacije o naravni kozmetiki in hkrati nudi jasna, specifična navodila za izdelavo mojega izbranega dezodoranta. Posebej me je presenetilo dejstvo, da z nakupom sestavin za 20 € pokrijem izdelavo kremnega dezodoranta za celo leto! Nic več brskanja po trgovinah in prebiranja embalaž, samo se brskanje po Majinih spletnih tečajih - že čakamo naslednjega! 😉 Hvala Maja."

Tina Hribernik

"Zelo sem vesela Maja, da sem se preko spleta naučila narediti tvoje naravne dezodorante, delujejo. Priporočam vsem, ki želijo nekaj kar deluje in je naravno. Mož je več kot zadovoljen s tvojimi naravnimi dezodoranti. Tudi z vnučkom smo skupaj ustvarjali ker ima alergije, in je bil zelo zadovoljen z zadnjim dezodorantom (roll-on emulzija). Skratka skupaj smo ustvarjali po tvojih recepturah in Maja, hvala ti."

Jožica Šuvak

"Spletni tečaj je bil pravo odkritje! Že dlje časa sem si želela ustvariti domače dezodorante a mi nikoli ni uspelo obiskati delavnice. S spletnim tečajem sem se veliko naučila, Maja zelo razumljivo razloži vse module, tudi video posnetki so super. Sedaj izdelujem domače dezodorante za celo družino, tudi moj partner je navdušen. Všeč mi je, da je primerno za popolne začetnike, ki sicer o izdelavi kozmetike kaj dosti ne vemo. Hvala Maja, komaj čakam tečaj za izdelavo krem!"

Talija Kaličanin

+

TEČAJ JE PRIMEREN ZA VAS ČE...

 1. Dovolj imate kupljenih krem. Do sedaj še niste našli prave in si želite izdelati svojo.

Odlično, ste na pravi poti! V kolikor ste pripravljeni investirati vaš čas v krajše izobraževanje in nato izdelati kremo po meri vaše kože za katero boste porabili max. 1 uro časa - potem je ta tečaj PRAVA IZBIRA.

 2. Radi bi se naučili izdelati naravno kozmetiko pa ne veste kje začeti.

Spletni tečaj izdelave naravnih krem bo prava izbira, saj je primeren za popolne začetnike. Predhodno znanje ni potrebno, vse se boste naučili tekom tečaja. S tečajem niste  časovno omejeni, lahko si ga ogledate kadarkoli želite, vsebine pa ne morete nikoli pozabiti. Kakovost spletnega tečaja je enaka fizični delavnici.

 3. Radi bi prišli na fizično delavnico vendar nimate časa.

Spletna oblika delavnice je kot nalašč za vas! Z njim niste časovno omejeni, lahko si ga ogledate kadarkoli želite, vsebine pa ne morete nikoli pozabiti. Kakovost spletnega tečaja je enaka fizični delavnici.

 4. Bili ste na delavnici a ste pozabili postopek izdelave in si niste zapisali dovolj opomnikov.

Ta problem boste s spletnim tečajem za vedno rešili. Velikokrat se zgodi, da pričnemo z izdelovanjem kozmetike šele mesece po delavnici, do takrat pa pozabimo kako smo izdelovali na delavnici, postopek izdelave, dodatni zapiski ipd. Čeprav imate napisano po korakih je veliko lažje, če izdelavo dejansko vidite. S spletnim tečajem vam bo ta vsebina za vedno na voljo. Kjerkoli in kadarkoli.

TEČAJ NI PRIMEREN ZA VAS ČE...

Niste pripravljeni investirati časa v izobraževanje.

Za izdelavo domačih krem je potrebno vedeti osnove, kar pomeni, da je potrebno predelati vse module preden vam bo prva krema uspela brez večjih zapletov. Ni težko verjemite, vendar brez podlage, formulacija ni uspešna.

Če kreme kupujete v drogeriji in vam to ustreza.

Tečaj ni primeren za tiste, ki jih domača kozmetika ne zanima. V kolikor radi kupujete naravne kreme v drogeriji, potem ta tečaj ne bo za vas.

Imate resne probleme s kožo.

Kljub temu, da je tečaj zasnovan tudi za tiste, ki imajo občutljivo kožo, ta ni primeren za ljudi, ki imajo težave z luskavico, kontaktnim dermatitisom ipd. 

BONUS

Z nakupom spletnega tečaja prejemete bonus članstvo v zaprti BeeBeauty facebook skupini, kjer sem vam v pomoč pri izdelavi kozmetike doma.Vprašate me lahko za nasvet ali pomoč.

(brezplačno članstvo v zaprti Facebook skupini)

GARANCIJA

V kolikor s programom ne boste zadovoljni, vam v 30-ih dneh vrnem denar.

Celotni tečaj z več kot 4 ure video vsebine, predavanji, praktičnimi nasveti in PDF skripto za samo 34,90 €

Pogosta vprašanja, FAQ

V: Kako si ogledam spletni tečaj?

O: Spletni tečaj obsega 6 modulov, v katerih vam preko video vsebin predstavim teoretični in praktični del izdelave krem. Dostop do video vsebin boste prejeli po plačilu celotne kotizacije tečaja. Do tečaja dostopate preko računalnika, tablice ali telefona, potrebovali pa boste internetno povezavo.

V: Kako poteka prijava na tečaj in kakšne so možnosti plačila tečaja?

O: Na tečaj se prijavite preko spletnega obrazca (Prijavite se zdaj / Naročam). Plačilo lahko opravite preko PayPal-a, s kreditno kartico ali pa po predračunu. Če boste izbrali plačilo po predračunu, vam bom na vaš e-naslov poslala podatke za plačilo. Po plačilu predračuna ali preko PayPal-a, boste v roku 24 ur, na vaš e-naslov prejeli uporabniško ime in geslo, s katerim boste dostopali do tečaja. 

V: Kako koristim bonus Skype klic 1-1- z Majo v okviru premium paketa?

O: V sklopu premium paketa prejmete 1-urno individualno svetovanje preko skype klica. Vprašali me boste lahko karkoli v zvezi z naravno kozmetiko ali nego vaše kože. Svetovanje lahko koristite v roku 6 mesecev po nakupu tečaja. Na vaš e-naslov vam bom poslala razpoložljive termine, naknadno pa se uskladiva.

V: Ali bom lahko po zaključenem tečaju samostojno izdeloval-a naravne kreme za obraz?

O: Po zaključnem tečaju boste lahko samostojno izdelovali naravne kreme. Spletni tečaj je zasnovan za popolne začetnike, zato boste prejeli vse potrebne informacije za domačo izdelavo.

V: Kaj se zgodi v primeru, če s tečajem ne boste zadovoljni?

O: Z nakupom spletnega tečaja Naravne kreme ste lahko povsem mirni, saj vam nudim 100% garancijo na zadovoljstvo, saj ne dvomim v kakovost spletnega tečaja, s katerim boste dobili bogato teoretično in praktično znanje. V primeru, da s tečajem ne boste zadovoljni, vam v roku 30-dni od dneva nakupa vrnem celotno kupnino. 

V: Kako se pridružim zaprti BeeBeauty facebook skupini?

O: Po zaključku nakupa tečaja boste prejeli moj e-mail, na katerega mi odgovorite in pošljite podatke vašega e-maila s katerim ste vpisani v Facebook. Tako vas bom dodala v skupino. Lahko me poiščete tudi sami in oddate zahtevek za pridružitev v skupino. V tej skupini razpravljamo na temo naravne kozmetike, nudim vam 24-urno podporo pri domači izdelavi in z vami delim tekočo vsebino s sveta naravne kozmetike.