Spletni tečaj

NARAVNI DEZODORANTI

Osvoji znanje za profesionalno pripravo dezodoranta v roll-on emulziji z naprednimi
aktivnimi učinkovinami,
glineni, oljni, alkoholni in kremni dezodorant,
katerega bo lahko uporabljala cela družina!

zakaj izbrati delavnico naravne kozmetike v spletni obliki?

tečaji naravne kozmetike

Uporaba naravnih dezodorantov je dolgoročna naložba. Prenehajte z uporabo konvencionalnih dezodorantov, ki vsebujejo dokazano škodljive aluminijeve soli in druge primesi.

online tečaji naravne kozmetike

Spletni tečaj vam je na voljo kjerkoli, kadarkoli, doživljensko. Po plačilu prejmete na vaš e-mail uporabniško ime in geslo s katerim vstopate v spletno učilnico.

tečaji naravne kozmetike in aromaterapije

S tečajem boste osvojili znanje za izdelavo kar 5 različnih tipov dezodorantov, ki so primerni za ženske, moške in najstnike. Tečaj ponuja neprecenljivo teoretično in praktično znanje izdelave tudi druge domače kozmetike!

+ ABC osnove naravne kozmetike (4 ure predavanj)

+ Glavne sestavine naravnih dezodorantov

+ Formulacije 5 različnih tipov dezodorantov

+ Higienski standardi in pripomočki za izdelavo

+ Video vsebine izdelave vseh dezodorantov (vsebino lahko pogledate kjerkoli in kadarkoli)

MODULI SPLETNEGA TEČAJA

KAJ SE BOSTE NAUČILI NA POSAMEZNEM MODULU?

Klikni na posamezni modul in preveri vsebino

MODUL 1 - OSNOVE NARAVNE KOZMETIKE

Modul obsega poglobljeni teoretični del s področja eteričnih olj (opis eteričnih olj, lastnosti eteričnih olj, metode uporabe, varnostna opozorila), osnove hidrolatov (kaj so hidrolati, lastnosti hidrolatov) in osnove rastlinskih olj in masel. Ta modul je osnovni sestavni del vsake naravne, doma izdelane kozmetike, zato vam bo prišel prav tudi pri izdelavi drugih domačih pripravkov.

MODUL 2 - GLAVNE SESTAVINE IN AKTIVNE UČINKOVINE DEZODORANTOV

Naučili se boste vse o pravilnem izboru rastlinskih olj in masel, ki so posebej primerna za izdelavo naravnih dezodorantov. Prav tako se boste naučili pravilne izbire hidrolatov in eteričnih olj glede na tip kože, učinek dezodoriranja, protimikrobnega in antiseptičnega delovanja. Spoznali boste aktivne učinkovine v naravnih dezodorantih (naravni materiali, ki dejansko dezodorirajo tudi do 24-ur), se naučili uporabljati sestavine glede na tip dezodoranta (glina, alkohol, soda bikarbona, decalact deo...), se srečali z naravnimi emulgatorji ter konzervansi, ki jih boste uporabljali pri izdelavi naprednih roll-on dezodorantov.

MODUL 3 - FORMULACIJE NARAVNIH DEZODORANTOV

Naučili se boste izdelati 5 različnih tipov dezodorantov:
OLJNI, ALKOHOLNI, GLINENI, KREMNI in NAPREDNI ROLL-ON dezodorant. Modul zajema že pripravljene formulacije, prav tako pa vas bom naučila spreminjanja in prilagoditve formulacije glede na potebe posameznika. Modul zajema preverjene recepture naravnih dezodorantov.

MODUL 4 - PRIPOMOČKI, HIGENSKI STANDARDI IN NAKUP SUROVIN

Modul obsega pregled vseh potrebnih pripomočkov za pripravo naravnih dezodorantov, minimalnih higienskih standardov in nakup surovin. Z vami bom delila vse izkušnje kje kupiti kozmetične sestavine, embalaže, etikete,...

MODUL 5 - VIDEO VSEBINE IZDELAVE DEZODORANTOV

V tem modulu boste prejeli praktično znanje in video vsebino izdelave vseh petih naravnih dezodorantov.
Prikaz izdelave: OLJNEGA DEZODORANTA, DEZODORANTA V RAZPRŠILU,
KREMNEGA DEZODORANTA S SODO BIKARBONO, TRDEGA GLINENEGA DEZODORANTA IN NAPREDNI ROLL-ON DEO (z najbolj inovativnimi učinkovinami, ki se uporabljajo v naravni kozmetiki).

Spletni tečaj s 4 ur video vsebin, skripto v PDF obliki in brezplačnim članstvom v zasebni FB skupini za samo 34,90 € 

Mnenja tečajnic

Izjava o zadovoljstvu Jožica Šuvak

"Zelo sem vesela Maja, da sem se preko spleta naučila narediti tvoje naravne dezodorante, delujejo. Priporočam vsem, ki želijo nekaj kar deluje in je naravno. Mož je več kot zadovoljen s tvojimi naravnimi dezodoranti. Tudi z vnučkom smo skupaj ustvarjali ker ima alergije, in je bil zelo zadovoljen z zadnjim dezodorantom (roll-on emulzija). Skratka skupaj smo ustvarjali po tvojih recepturah in Maja, hvala ti."

Jožica Šuvak

"Pozdravljena Maja, naročila sem tvoj Spletni tečaj - Naravni dezodoranti. Naj kot prvo pohvalim opcijo, da je spletni tečaj res super, namreč kot prvo mi to ustreza, ker nisem iz Ljubljane in mi je tako "prihranjena" pot, kot drugo pa imam majhnega dojenčka, in so moji odhodi od doma nekoliko težji. Tako da upam, da se obeta še kakšen spletni tečaj. Glede vsebine sem tudi navdušena, zelo nazorno, razumljivo, skratka super."

Elena Podbršček

TEČAJ JE PRIMEREN ZA VAS ČE...

 1. Radi bi se naučili izdelati naravno kozmetiko pa ne veste kje začeti.

Spletni tečaj naravnih dezodorantov bo prava izbira, saj je primeren za popolne začetnike. Predhodno znanje ni potrebno, s tečajem pa boste osvojili temelje naravne kozmetike. Znanje vam bo prišlo prav pri izdelavi katerihkoli naravnih domačih kozmetičnih izdelkov.

 2. Radi bi prišli na fizično delavnico vendar nimate časa.

Spletna oblika delavnice izdelave naravnih dezodorantov je kot nalašč za vas. Z njim niste časovno omejeni, lahko si ga ogledate kadarkoli želite, vsebine pa ne morete nikoli pozabiti. Kakovost spletnega tečaja je enaka fizični delavnici.

 3. Bili ste na delavnici a ste pozabili postopek izdelave in si niste zapisali dovolj opomnikov.

Ta problem boste s spletnim tečajem za vedno rešili. Velikokrat se zgodi, da pričnemo z izdelovanjem kozmetike šele mesece po delavnici, do takrat pa pozabimo kako smo izdelovali na delavnici, postopek izdelave, dodatni zapiski... Čeprav imate napisano po korakih je veliko lažje, če izdelavo dejansko vidite. S spletnim tečajem vam bo ta vsebina za vedno na voljo. Kjerkoli in kadarkoli.

 4. Že izdelujete svoje dezodorante, vendar vam ne zdržijo dovolj dolgo. Nikakor ne najdete prave recepture za popoln dezodorant.

Naučili se boste izdelati 5 različnih tipov dezodoratov, za katere vam garanitram, da so obstojni. Nekateri zdržijo celo 24ur, kar je za naravne dezodorante res odlično! Prejeli boste preverjene in učinkovite recepture za izdelavo osnovnih in naprednih dezodorantov in navodila, kako si recepturo lahko prilagodite po meri posameznika.

 5. Dezodoranti s sodo bikarbono vam dražijo kožo (je rdeča, srbeča, pekoča). Ustreza vam, ker zdrži vse službene in popoldanske obveznosti, a želite si alternative.

Alterantiva obstaja in to zelo učinkovita. Svoj dezodorant s sodo bikarbono lahko nadomestite z mediternaskim Roll-on dezodorantom, ki vsebuje najbolj napredne in inovativne aktivne učinkovine za izdelavo domačih naravnih dezodorantov. Prejeli boste odličen in preverjen recept za ta napredni dezodorant.

Zakaj bi zaupali meni?

  S šolo aromaterapije sem pridobila bogato znanje s področja naravne kozmetike, aromaterapije, holistične aromaterapije in kemije eteričnih olj. Obiskujem številne strokovne tečaje na temo naravne kozmetike in aromaterapije doma in v tujini.

 Imam več kot 6 letne izkušnje z vodenjem delavnic naravne kozmetike.

 Z mano je več kot 100 uspešno izvedenih delavnic in 400 tečajnic.

 Vse recepture preizkušam in dopolnjujem sama, rezultat pa so odlični in kakovostni izdelki!

Spletni tečaj s 4 ur video vsebin, skripto v PDF obliki in brezplačnim članstvom v zasebni FB skupini za samo 34,90 € 

Logotip Bee Beauty

SPLETNI TEČAJ PREIZKUSITE BREZ TVEGANJA.

V KOLIKOR S TEČAJEM NE BOSTE ZADOVOLJNI PREJMETE KUPNINO - BREZ VPRAŠANJ.

Spletni tečaj s 4 ur video vsebin, skripto v PDF obliki in brezplačnim članstvom v zasebni FB skupini za samo 34,90 € 

Nimaš časa priti na delavnico?

Spletni tečaj vam je na voljo kjerkoli, kadarkoli, doživljensko.

Po plačilu prejmete na vaš e-mail uporabniško ime in geslo s katerim vstopate v spletno učilnico.

Pogosta vprašanja (FAQ)

Preveri kako potekaj tečaj, kako prejmeš dostop in druga najbolj pogosta vprašanja

KAKO DOSTOPAM DO E-UČILNICE?

Spletni tečaj obsega 5 modulov, v katerih vam preko video vsebin predstavim teoretični in praktični del izdelave dezodorantov. Dostop do video vsebin boste prejeli po plačilu celotne kotizacije tečaja. Do tečaja dostopate preko računalnika, tablice ali telefona, potrebovali pa boste internetno povezavo.

KAKO POTEKA PRIJAVA NA TEČAJ IN KAKŠNE SO MOŽNOSTI PLAČILA?

Na tečaj se prijavite preko spletnega obrazca. Plačilo lahko opravite preko PayPal-a (sistem za plačevanje, preko njega lahko plačate z vašo kreditno kartico) ali pa po predračunu. Če boste izbrali plačilo po predračunu, vam bom na vaš e-naslov poslala podatke za plačilo. Po plačilu predračuna ali preko PayPal-a, boste v roku 24ur, na vaš e-naslov prejeli uporabniško ime in geslo, s katerim boste dostopali do tečaja. 

ALI BOM PO ZAKLJUČENEM TEČAJU SAMOSTOJNO IZDELOVAL-A DEZODORANTE?

Po zaključnem tečaju boste lahko samostojno izdelovali naravne dezodorante. Spletni tečaj je zasnovan za popolne začetnike, zato boste prejeli vse potrebne informacije za domačo izdelavo.

KAJ SE ZGODI ČE S TEČAJEM NE BOM ZADOVOLJEN-A?

Z nakupom spletnega tečaja Naravni dezodoranti ste lahko povsem mirni, saj vam nudim 100% garancijo na zadovoljstvo, saj ne dvomim v kakovost spletnega tečaja, s katerim boste dobili bogato teoretično in praktično znanje. V primeru, da s tečajem ne boste zadovoljni, vam v roku 30-dni od dneva nakupa vrnem celotno kupnino.

KAKO SE PRIDRUŽIM ZAPRTI SKUPINI?

Po zaključku nakupa tečaja boste prejeli moj e-mail, na katerega mi odgovorite in pošljite podatke vašega e-maila s katerim ste vpisani v Facebook. Tako vas bom dodala v skupino. Lahko me poiščete tudi sami in oddate zahtevek za pridružitev v skupino. V tej skupini razpravljamo na temo naravne kozmetike, nudim vam 24-urno podporo pri domači izdelavi in z vami delim tekočo vsebino s sveta aromakozmetike.