DELAVNICE V ŽIVO IN SPLETNI TEČAJI

Trenutno ni razpisanih delavnic v živo. Pridruži se mi na kateremu izmed spletnih tečajev!

Spletni tečaj  - Naravne kreme za obraz
(video moduli, PDF skripta, predavanja)

Spletna prijava - doživljenski dostop, ogled tečaja kadarkoli

Cena: 34,90 €

Prijavi se!

Spletni tečaj  - Naravni dezodoranti
(video moduli, PDF skripta, predavanja)

Spletna prijava - doživljenski dostop, ogled tečaja kadarkoli

Cena: 34,90 €

Prijavi se!

Spletni tečaj  - Naravni šamponi in balzami(video moduli, PDF skripta, predavanja)

Spletna prijava - doživljenski dostop, ogled tečaja kadarkoli

Cena: 34,90 €

Prijavi se!

MENENJA TEČAJNIC

Z izdelavo kozmetike sem se prvič srečala pri Maji. Imela sem probleme s kožo. Zelo težko sem dobila kremo, ki bi jo moja koža sprejela. Prijateljica Vanja mi je svetovala, naj obiščem Majino delavnico izdelave naravne kozmetike. Delavnica je potekala v majhni skupini. Navdušila me je njena srčnost, strokovnost in resnična prijaznost. Maja nam je izdelavo kozmetike predstavila igrivo in z velikim navdušenjem. Prve izdelke smo naredili pod njenim budnim očesom. Od prve delavnice naprej sama izdelujem kremo. Koža se je popolnoma obnovila in ni sledu o preteklih težavah. Njene delavnice in kreme z veseljem priporočam vsem generacijam, predvsem pa mladim, da spoznajo naravno kozmetiko, ki je neprecenljiva za zdravje.

Fani Mavrič

Udeležila sem se treh delavnic in bila izjemno zadovoljna z informacijami, ki sem jih prejela. Poleg tega, da smo na delavnicah izdelovale naravno kozmetiko (od kreme, dezodoranta, pilinga in moussa), smo imele priložnost spoznati veliko različnih olj, hidrolatov in eteričnih olj in njihovo uporabnost, zato je bila odločitev o nakupu sestavin za izdelavo domače kozmetike še toliko lažja. Maja je pripravljena vsak trenutek dneva pomagati in svetovati o uporabnosti sestavin. Glede na to, da sem sama morala zamenjati kar nekaj olj, da sem našla pravega za svojo kožo, mi je Maja tekom procesa pomagala z informacijami kaj bi lahko spremenila in kako je najbolje določene sestavine kombinirati. Zato priporočam obisk delavnice, saj se je bom sama sigurno še udeležila.

Vanja Bitenc

Priznam, da sem se za prvo Majino delavnico izdelave naravne kozmetike odločila prvenstveno iz radovednosti. Že od nekdaj me zanima vse "naravno", toda nisem verjela, da je iz 100% naravnih sestavin mogoče izdelati čisto pravo kozmetiko, in to celo doma, brez dragih pripomočkov. Maja me je prepričala v trenutku. Njeno znanje, prijaznost, razigranost in navdušenost nad tem, kar počne, so razlog, zakaj se k njej in njenim delavnicam vedno znova vračam. Zdaj znam izdelati že piling, balzam, kremice, parfum, tonik itd., s katerimi razveseljujem sebe in svoje prijateljice (tudi prijatelje ;)) Maji bom vedno hvaležna, da me je vpeljala v svet aromaterapije in naravne kozmetike. Ne le, da se učinki naravnih sestavin poznajo na koži (o rdečici in suhi koži ni več sledu) in praktično sploh več ne kupujem dragih krem, ugotovila sem tudi, da me izdelava kremic zelo sprošča. In nisem edina. Toplo priporočam!

Nika Bosnič

PRIDRUŽI SE USTVARJALNI SKUPINI

Ste bili na kateri izmed mojih delavnic?

Pridružite se moji zaprti Facebook skupini, ki je namenjena tečajnikom BEE BEAUTY delavnic (spletni tečaji ali delavnice v živo).

 

Lepo je ustvarjati naravno kozmetiko, delati z eteričnimi olji in se preprosto prestaviti v popolnoma drugo dimenzijo!

Z vami delim nekaj čudovitih utrinkov iz delavnic.

”Na delavnicah sem prejela vsa potrebna znanja in vse napotke, s kremami in emulzijami sem izredno zadovoljna, redno jih uporabljam in zelo blagodejno vplivajo na mojo kožo...”

"Dišeča eterična olja in negovalna rastlinska masla so me popeljala v svet neverjetnih dišav. Najboljši del delavnice so bili seveda končni izdelki, ki smo jih udeleženke prejele v domačo uporabo...."

"Pri Maji sem se spoznala z eteričnimi olji, njene delavnice so vedno kot mavrica, polne barv in zanimivih tem. V manjši skupini je ustvarjanje sproščeno in praktično, Maja z navdušenjem deli nasvete in z veseljem odgovarja na različna vprašanja..."

Delavnice naravnih krem in emulzij sem se udeležila, ker me je zanimalo izdelovanje lastne naravne kozmetike. Na delavnicah sem prejela vsa potrebna znanja in vse napotke, s kremami in emulzijami sem izredno zadovoljna, redno jih uporabljam in zelo blagodejno vplivajo na mojo kožo. Delavnice so dovolj izčrpne in poglobljene, zagotovo se bom udeležila še kakšne napredne delavnice o emulzijah. Sedaj redno izdelujem svojo naravno kozmetiko in z veseljem obdarim tudi moje najbližnje.

Barbara Pesjak

Majine dišeče delavnice so me izjemno navdušile nad izdelavo domače naravne kozmetike. Uživala sem v njeni preprosti in strokovni razlagi, ki me je seznanila z osnovami izdelave naravne kozmetike. Dišeča eterična olja in negovalna rastlinska masla so me popeljala v svet neverjetnih dišav. Najboljši del delavnice so bili seveda končni izdelki, ki smo jih udeleženke prejele v domačo uporabo. Doma izdelana naravna kozmetika je od zdaj naprej stalnica na polički mojih kozmetičnih izdelkov in ne zamenjam je za nič na svetu, saj so njeni učinki neverjetni!

Marina Sever

Naravna kozmetika me spremlja že od malih nog, vendar sem z izdelavo naravne kozmetike začela, ko sem pridobila prvo znanje na delavnicah naravne kozmetike. Pri Maji sem se spoznala z eteričnimi olji, njene delavnice so vedno kot mavrica, polne barv in zanimivih tem. V manjši skupini je ustvarjanje sproščeno in praktično, Maja z navdušenjem deli nasvete in z veseljem odgovarja na različna vprašanja. Izpiljeni recepti postanejo zelo dobra osnova za izdelavo domače kozmetike iz preprostih sestavin. Maja svoje delo podpira z bogatim znanjem in lastnimi izkušnjami. Z veseljem priporočam delavnice, ki skrbijo, da je moja koža vedno zdrava in negovana z vsem, kar v določenem letnem času najbolj potrebuje.  

Nika Pucihar, fizioterapevtka in svetovalka tradicionalne kitajske medicine

 

Imaš vprašanje, potrebuješ pomoč?

Z veseljem ti pomagam, piši mi na maja@beebeautywithmaja.si

Se vidiva na delavnici! 😉

Oglej si vse tečaje tukaj
Instagram has returned invalid data.