Kako pričeti s prodajo domačih kozmetičnih izdelkov?

Ekskluzivno spletno predavanje (webinar) za vse, ki želite pričeti z legalno prodajo vaših domačih kozmetičnih izdelkov. Na predavanju z različnimi strokovnjakinjami boste izvedeli vse potrebne informacije, ki jih potrebuje vsak, ki se podaja na samostojno podjetniško pot z lastno kozmetiko. V kolikor se sprašujete kako urediti kozmetično dokumentacijo, kako registrirati izdelke, kakšen bo vaš finančni vložek, kaj so prednosti in kje pasti - potem ne zamudite webinarja in se nam pridružite.

Spletno predavanje v živo, 28.10.2020 s pričetkom ob 18:00
(po zaključku prejmete posnetek) 

Se vam je zgodilo, da so vas vaši prijatelji in znanci prosili, če bi jim še enkrat naredili tisto res krasno vlažilno kremo, mazilo, balzam ali šampon? Ste potihoma že razmišljali, da bi ustanovili svojo blagovno znamko in pričeli z legalno prodajo?

Ste na pravi poti in do vaše zmage vam manjka samo še nekaj ključnih korakov. Tukaj smo zato, da vam pomagamo in olajšamo delo na vaši poti.

Tokratne gostje na ekskluzivnem webinarju bodo Simona Mohar Karakatič mag. farm., Darja Gornjak Korošec mag. farm., Irena Tertinek in Marija Pinter.

Z vami bodo delile bogate izkušnje, vam zaupale skrivnosti, ki vam lahko olajšajo vašo pot, prav tako jih boste lahko vprašali prav vse kar vas zanima z lansiranjem kozmetike na trg.

Spoznajte predavatelje

Simona Mohar Karakatič, mag. farm.

FILUMA, priprava in izdelava dokumentacije za kozmetične izdelke ter registracijia izdelkov na evropski trg.

Narava in sonaravni način bivanja Simoni pomenita veliko. Je farmacevtka s srcem in dušo, magistra farmacije s specializacijo iz oblikovanja zdravil. Z bogatimi izkušnjami vam lahko s strokovnim svetovanjem in predavanji pojasni marsikatero nejasnost pri izdelavi izdelkov in pripadajoči zakonodaji.

Darja Gornjak Korošec, mag. farm.

Ustanoviteljica blagovne znakme Mayarula - organska aktivna kozmetika

Darja Gornjak Korošec je po izobrazbi magistra farmacije, svoje znanje pa je nadgradila s številnimi domačimi in tujimi strokovimi seminarji in šolami. Svojo ljubezen do narave in lepote je združila v aktivni organski in veganski kozmetiki Mayarula. Kozmetika je certificirana s certifikatom Organic in CosmEthically Active.

Irena Tertinek in Marija Pinter

Ustanoviteljici blagovne znamke Timus - naravna zeliščna kozmetika

Marija Pinter in hčerka Irena Tertinek sta svojo ljubezen do zelišč združili v naravni zeliščni kozmetiki Timus. Druži ju neizmerna ljubezen do narave, do življenja, v neokrnjenem okolju, prežetem s soncem in vetrom. Vsa zelišča so skrbno pridelana in izbrana, svoje izdelke pa sta tudi certificirali pri podjetju ECOGEA.

Spletno predavanje z več kot dve uri vsebine s paraktičnimi nasveti s prakse. 

Kaj bo vsebina webinarja?

Od ideje do izdelka - kako pričeti z legalno prodajo domačih kozmetičnih izdelkov? Na vsa vprašanja z ureditvijo kozmetične dokumentacije, registracijo izdelkov, pripravo prostora in druge zadeve, katere je potrebno pred lanisranjem kozmetike na trg urediti, vam bo zaupala Simona Mohar Karakatič s podjetja Filuma.

Domači kozmetični izdelki so lahko pomanjkljivi z vidika končne formulacije. Kako napisati formulo, ki bo sprejemljiva za trg? Kdo nam lahko pri tem pomaga?

Izračun finančnega vložka je zelo pomembna stvar, preden se podajate s kozmetiko na trg. Razkrile vam bomo, kakšni so okvirni stroški za zagon domače proizvodnje in koliko stane priprava kozmetične dokumentacije.

Certificiranje naravne kozmetike postaja vse bolj priljubljeno, saj s tem pridobimo zaupanje kupcev. Izvedeli boste kako pridobiti certifikate, kateri certifikati obstajajo, koliko stanejo in katera pot izbire certifikata je najbolj optimalna.

Iz zakulisja - svojo zgodbo kako lansirati domačo kozmetiko nam bodo zaupale Darja Gornjak Korošec, aktivna organska kozmetika Mayarula, Irena Tertinek in Marija Pintar, naravna zeliščna kozmetika Timus.

Prijava na predavanje

Naročam
PAKET VSEH WEBINARJEV
39,90 €
Spletno predavanje Z naravno kozmetiko na trg
Spletno predavanje Destilacija zelišč in dišavnic
Spletno predavanje Z aromaterapijo nad gripo in prehlad
Spletno predavanje Aromaterapija za poletne dni
Ekstra popust na vse artikle v spletni trgovini
Naročam

Nudim vam garancijo na zadovoljstvo.
V primeru, da s predavanjem ne boste zadovoljni vam vrnem denar.

Ekstra bonusi 


Z nakupom webinarja prejemete bonus članstvo v moji zaprti FB skupini. Vprašate me lahko za nasvet ali pomoč. Na pomoč pa vam bodo priskočile tudi druge tečajnice, ki z veseljem pomagajo.

Garancija


V kolikor s spletnim programom ne boste zadovoljni, vam v 30-ih dneh vrnem denar - brez vprašanj. 

O meni

Sem Maja Vodan, aromaterapevtka in svetovalka za naravno kozmetiko. Po izobrazbi diplomirana ekonomistka, po duši ljubiteljca aromaterapije in oboževalka vsega naravnega.

Z aromaterapijo in naravno kozmetiko se ukvarjam že več kot 7 let, poleg domačih izobraževanj sem opravila številna strokovna izobraževanja v tujini.

Sem avtorica številnih spletnih tečajev naravne kozmetike. Za seboj imam izvedenih več kot 100 delavnic s področja naravne kozmetike in aromaterapije.

Vsi moji tečaji so naravnani praktično in predstavljeni na razumljiv način. Primerni so za vse, ki se še nikoli niso srečali z naravno kozmetiko ali aromaterapijo in želijo pridobiti nova znanja.

700 +

Udeleženk e-tečajev 

100 +

Izvedenih delavnic

7 let

Praktičnih izkušenj

Spletno predavanje z več kot dve uri vsebine s paraktičnimi nasveti s prakse. 

Pogosta vprašanja v zvezi s spletnimi predavanji

V: Kako si ogledam spletno predavanje?

O: Spletno predavanje poteka na spletni platformi WebinarJam in ne potrebujete nameščati nobene programske opreme. Pred pričetkom boste na vaše email, ki ga oddate pri naročilu, prejeli povezavo do dogodka.

V: Kaj če zamudim predavanje, si ga lahko ogledam kasneje?

O: Vsi webinarji se snemajo, zato boste v vsakem primeru prejeli na vaš email v roku 48h po zaključku dostopne podatke za e-učilnico, kjer bo predavanje na voljo.

V: Kako dostopam do spletne učilnice?

O: Navodila za vstpo v e-učilnico boste prejeli na vaš email z uporabniškim imenom in geslom ter povezavo za nastavitev gesla.

V: Kako se pridružim zaprti Facebook skupini?

O: Znotraj e-učilnice je gumb, ki vodi do zaprte FB skupine. V tej skupini razpravljamo na temo naravne kozmetike, nudim vam 24-urno podporo pri domači izdelavi in z vami delim tekočo vsebino s sveta naravne kozmetike.